Hubnutí - obezita

Reality show, na pomoc zdravému hubnutí


Kategorie: Možnosti řešení obezity 
30.srpen 2010
V rámci preventivní kampaně Všeobecné zdravotní pojišťovny Žij zdravě odstartuje 1. září 2010 speciální projekt nazvaný Zdravá online reality show, který je zaměřený na zdravý, a hlavně trvalý úbytek váhy.

Během třech měsíců nabídne reality show  třem vybraným lidem, kteří mají problémy s nadváhou či obezitou, pomoc se snižováním váhy. Účastníkům se budou věnovat odborníci na obezitu, dietologii, psychiku a pohyb. Ti jim připraví individuální plán snižování váhy na základě zdravotních dispozic, pomohou s motivací, sestaví ideální redukční jídelníček a navrhnou vhodné pohybové aktivity.

 

Kromě konzultací a setkání s  odborníky čeká na účastníky reality show také hodně dřiny a práce na vlastní postavě. Odměnou budou nejen shozená kila, zlepšení zdravotního stavu, celkové posílení sebevědomí, naplnění jednoho ze snů, ale také závěrečná večeře s překvapením.

 

Reality show je online, aby mohli její účastníci průběžně na internetových stránkách www.zijzdrave.cz zveřejňovat dílčí úspěchy při cestě za vytouženou postavou, zlepšením zdraví, nebo vysněným číslem na displeji váhy. Výsledky budou zaznamenávat na blogu Žij zdravě, spolu s fotkami či videi. Tím mohou inspirovat i ostatní návštěvníky internetových stránek ŽijZdravě.cz ke změně životního stylu.

 

Uzávěrka přihlášek do Zdravé online reality show je 31. srpna 2010 a podmínkami pro přihlášení je být pojištěncem VZP a BMI vyšší než 25. Motivační dopisy s fotkou mohou zájemci zasílat na e-mailovou adresu info@zijzdrave.cz.

Více informací: david.vondruska@amic.cz

 

www.amic.cz

www.vzp.cz

Autor: zpracováno redakčně