Medicína

Pomoc vlasům, nehtům a pokožce


Kategorie: Aktuality 
05.srpen 2010
Kvalita našich vlasů a nehtů se s rostoucím věkem přirozeně snižuje. Není nutno si vlasy drasticky barvit, podstupovat trvalou či zapomínat na ochranu rukou při úklidu. Stačí slunné léto, mrazivá zima, špatná péče či hormonální změny po porodu, aby se jejich stav výrazně zhoršil. K tomu je nutno přičíst i mnoho dalších negativních faktorů, jako je znečištěné životní prostředí, stres či vysušování a namáhání vlasů při jejich úpravě (fénování). V těchto případech již příliš nepomáhají ani speciální šampony, masky ani jiné vyživující prostředky.

 

Existuje  však také alternativní, účinné řešení, jak vrátit život vlasům a nehtům „zevnitř“. Mírná úprava jídelníčku a doplnění stravy o vitamíny a další prvky nezbytné pro správný růst vlasů dokáží zázraky. Společnost MedPharma pro ženy vyvinula speciální produkt „Vlasy, kůže, nehty“, který má pozitivní účinky právě na zdravý vzhled vlasů, nehtů a kůže, poskytuje jim správnou výživu a napomáhá zlepšit a udržovat jejich stav.

 

Přípravek narozdíl od kosmetiky působí zevnitř, jeho účinek je tedy při pravidelném užívání dlouhodobý. Lze  doporučit také pro prevenci vzniku poruch funkce kůže, nehtů i růstu vlasů.

 

Základem tohoto preparátu je kombinace vitamínů, minerálů, stopových prvků a přírodních výtažků, které blahodárně působí na růst a kvalitu vlasů, nehtů a kožních buněk. Navíc obsah antioxidantů napomáhá chránit lidský organismus před nepříznivými vlivy životního prostředí. 

 

Doplněk stravy Vlasy, kůže, nehty  lze zakoupit na www.medpharma.info  nebo v jakékoli lékárně. www.medpharma.info

www.botticelli.cz

Autor: zpracováno redakčně