Medicína

Děti do konce března do Aquapalace za korunu!


Kategorie: Aktuality 
19.únor 2010
Velmi úspěšná akce pro děti a jejich rodiče se opakuje v Aquapalace Praha Čestlice od února do konce března 2010. Každé dítě s výškou do 150 cm, které přijde do Aquapalace v doprovodu jednoho dospělého návštěvníka, má do konce března vstup za pouhou 1 Kč. Například čtyřčlenná rodina (dva dospělí a děti) má možnost využít akci na obě děti.

Rodiče ocení možnost odpočinku v Paláci relaxu nebo v Saunovém světě, kde je možné vyzkoušet 12 druhů saun. Děti si mohou připadat jako v pohádce v Paláci pokladů, kde najdou vrak pirátské lodi, vodní hřiště se skluzavkou, ale také brouzdaliště a další vodní atrakce. Pro teenagery je připraven Palác dobrodružství. Vyřádit se mohou na jednom ze šesti tobogánů dlouhých 440 metrů, třech klouzačkách a spacebowlu. Samozřejmostí jsou komfortní a prostorné šatny, nový dětský koutek i praktické zázemí, kde je pro maminky s batolaty připraven přebalovací pult. Více informací najdete na www.aquapalace.cz.

 

Celý vodní svět je protkán 450 metry klidné i divoké řeky. Můžete tak proplout z jedné části aquaparku do druhé. Pro chvilky odpočinku jsou k dispozici vířivky, masážní lavice, relaxační terasy s lehátky i samotný plavecký bazén. Naopak pro odvážlivce nabízí vodní svět potápěčskou šachtu o hloubce 8 metrů, kde si po objednání můžete vyzkoušet zkušební ponor za doprovodu profesionálních potápěčů.

Lze se rovněž občerstvit v jedné z restaurací v areálu nebo ve zmrzlinovém baru. Nově je také otevřen dětský koutek. Děti jsou o víkendech pod dohledem zkušených animátorů, kteří se starají o zábavu dětí a rodiče si tak mohou nerušeně užívat Saunového nebo Vodního světa. Dětský koutek je otevřen denně, ve všední dny bez dozoru, o víkendech od 11.00 – 20.00 hod pod dohledem animátora pro děti od 3 let.

 

Praktické informace pro návštěvníky

Snadno a rychle se do Aquapalace Praha dostanete Aquabusem. Tato linka jezdí denně zdarma na trase Opatov (zastávka metra „C“) – Aquapalace Praha a zpět. Kapacita aquabusu je 45 míst. Pokud pojedete autem, najdete podrobný popis cesty na www.aquapalace.cz. Parkování je pro návštěvníky zdarma.

 

Akce děti za korunu platí do 31. března 2010. Každé dítě s výškou do 150 cm, které přijde do Aquapalace Praha v doprovodu jednoho dospělého návštěvníka, má vstup za 1 Kč.

Kontaktní informace: Kateřina Fadljevičová, katka@4info.cz, tel.: 724 965 981

 

 

Autor: zpracováno redakčně