Medicína

Nová databáze stomatologů pomůže najít zubního lékaře!


Kategorie: Aktuality 
25.leden 2010
Kdo nevěnuje dostatek času zubní hygieně a pravidelně nenavštěvuje ordinaci stomatologa, připravuje si bolestivé problémy. O chrup je nutno pečovat stále a předcházet nepříjemným problémům. Veškeré informace jsou podrobně uvedeny na stránkách www.orbitklub.cz, o kterých jsme již informovali. Najdete na nich stomatologickou poradnu, řadu zajímavých článků, vzdělávací videoseriál E-zubař a nově také databázi zubních lékařů.

 

Orbit klub je informační portál pro stomatology i širokou veřejnost. Poradí  jak začít při řešení problémů s chrupem a ústní dutinou. Na portálu je velké množství zajímavých článků, ve kterých se lze o dentální hygieně dozvědět prakticky vše. Na aktuální problémy odpovídá MUDr. Jakub Smrček ve stomatologické poradně. S cizími výrazy z oblasti zubního lékařství pomůže jednoduchý slovník. Vzdělávací seriál E-Zubař zase poradí, jak si čistit zuby, jak vybrat správný zubní kartáček na míru nebo jak se postarat o zuby s rovnátky.

 

Novinkou na webu je nové přehledné vyhledávání stomatologických ordinací. V obsáhlé databázi zubních lékařů z celé ČR si podle vlastních kritérií lze vybrat zubního lékaře. Přiložená mapa zavede zájemce až do jeho zubní ordinace. Databáze také poradí s výběrem stomatologa pro dítě a prozradí, který zubní lékař spolupracuje s příslušnou zdravotní pojišťovnou.

www.amic.cz

 

Autor: zpracováno redakčně