Medicína

Tetley v České republice


Kategorie: Aktuality 
23.prosinec 2009
Do České republiky přichází britská značka Tetley, kterou distribuuje Jemča a. s. Hovoří se o fenoménu britské čajové kultury. V České republice společnost, která v Evropě prosadila do používání čajový sáček, zatím představí jen část svého bohatého portfolia. Mezi produkty budou intenzivní černé čaje, zelené čaje se zajímavými příchutěmi a exkluzivní vánoční sypané speciality. Příchod známé britské značky znamená obohacení trhu s čaji v ČR..

 

Tetley patří k čajové kultuře, kterou obohacuje již přes 170 let. Ve Velké Británii je to největší čajová společnost. Denně se tam vypije téměř 160 milionů šálků čaje, z nichž každý pátý je této značky Společnost přinesla čajový sáček, který se po druhé světové válce prosadil u zákazníků na válkou tvrdě postiženém evropském trhu. I zatím poslední velká čajová inovace, kulatý čajový sáček, pochází z řady čajů společnosti.

 

Značkový čaj nabídne českému milovníkovi čaj podle jeho chuti – černé i zelené, sypané i sáčkované. Jedná se zejména o dva balené sáčkové čaje řady Intensive, které jsou určeny pro běžnou spotřebu a zákazníkům zprostředkují intenzivní zážitek lahodného čaje plného vůně. Pět druhů pravých zelených čajů sleduje zdravý trend současnosti. Zelené čaje jsou baleny do chytrých vzduchotěsných dóz, které chrání aroma a praktických kulatých nálevových sáčků. V neposlední řadě na českém trhu nabídne speciální dárkovou variantu nejkvalitnějších sypaných čajů.

 

Snahou Jemči bylo vždy dodávat do českých domácností kvalitní čaje za přijatelnou cenu. Jedním z produktů této společnosti je např. i proslulý Pigi čaj, který je na českém trhu k dostání již déle než 40 let.

www.jemca.cz.

Autor: zpracováno redakčně