Medicína

Umíte odpočívat?


Kategorie: Aktuality 
08.listopad 2007
Na nutnost relaxace dnes upozorňují všichni lékaři. Pokud máte náročné a stresující povolání, je třeba čas od času podstoupit kvalitní relaxační program a lidově řečeno dobýt si baterky. V západním světě se stále častěji hovoří o životním směru life balance jako protikladu workoholismu. Lidé ovlivnění filozofií life balance vyhledávají speciální programy, díky nimž vrací tělu i psychice energii a sílu.

Ke kvalitní relaxaci slouží především víkendy. Klinika GHC Praha proto připravila pro své klienty několik verzí relaxačních víkendových pobytů, které jsou zaměřené na tělesnou i psychickou regeneraci. Během víkendu na klienty čekají masáže, koupele a další speciální procedury z oblasti kosmetiky, fyzioterapie či dalších oborů.

 

Ženy zde najdou ženy vedle fyzioterapeutických procedur například analýzu pleti, kosmetické ošetření, manikúru, regeneraci vlasů či make-up. V exklusivním programu pro muže nechybí ozonoterapie, manikúra, marconiho proudy či regenerace vlasů.

 

Víkendový relaxační pobyt mohou klienti využít také k drobné proměně svého těla, pokud si mezi relaxační procedury zařadí speciální kosmetickou proceduru. Výborným doplňkem víkendového relaxačního programu je například anticelulitidový zábal Darphin, který účinným způsobem redukuje tukové polštáře a přispívá k modelaci postavy.

 

Pokud se klienti rozhodnou relaxovat během všedních dnů (i to je samozřejmě možné), mohou vedle připraveného programu navíc absolvovat například elektrolipolýzu, která představuje mnohem šetrnější náhradu klasické liposukce, detoxikační kúru, depilační zákrok či bělení zubů. Tím ušetří nejen čas, ale také si zvýší si sebevědomí a pozitivně se naladí do dalšího života.

 

Více: sabina.budinska@orangeandco.cz