Medicína

Ministerstvo dopravy a BESIP pro bezpečnou jízdu domů!


Kategorie: Aktuality 
22.říjen 2006
K četným aktivitám MD ČR a BESIPu nastoupila počátkem října 2006 třetí fáze kampaně „Domluvme se!“ Akce oslovuje především mladé řidiče, aby na různých společenských akcích, večírcích a setkáních, kde se předpokládá požití alkoholu se mezi sebou přátelsky domluvili a zvolili toho, který ten večer nebude pít a zajistí bezpečný odvoz svým přátelům domů. (Navazuje na aktivity z předchozích dvou let: „Nepijte, když řídíte!“ a „Domluvený“.)

 

K četným aktivitám MD ČR a BESIPu nastoupila počátkem října 2006 třetí fáze kampaně „Domluvme se!“ Akce oslovuje především mladé řidiče, aby na různých společenských akcích, večírcích a setkáních, kde se předpokládá požití alkoholu se mezi sebou přátelsky domluvili a zvolili toho, který ten večer nebude pít a zajistí bezpečný odvoz svým přátelům domů. (Navazuje na aktivity z předchozích dvou let: „Nepijte, když řídíte!“ a „Domluvený“.)

 

Kampaň :“Domluvme se!“ má letos za sebou své první dvě etapy – letní hudební festival a křest klipu: „Dávej bacha!“ Od počátku října probíhá třetí, závěrečná část, která je tentokráte zacílená návštěvníky  diskoték v Libereckém kraji.

 

Během čtyř říjnových víkendů navštíví „Promo-team Domluvme se“! celkem 24 diskoték každý pátek a sobotu. Na programu je návštěva vždy tří diskoték za večer, aby byl umožněn přímý kontakt s mladými lidmi.

Více na: www.ibesip.cz/cs/prezentace.

Dle ing. Hořína MD ČR

Autor: zpracováno redakčně