Medicína

KONFERENCE SENIOR LIVING 2006 – trendy v seniorském bydlení a změny životního stylu seniorů


Kategorie: Aktuality 
20.září 2006
Vážené dámy, vážení pánové, dovolujeme si Vás informovat o konání konference s názvem „SENIOR LIVING – trendy v seniorském bydlení a změny životního stylu seniorů“, která proběhne 9.–10. listopadu 2006 v Městském domě kultury Elektra v Luhačovicích, a zároveň Vás na ni srdečně pozvat.

Vážené dámy, vážení pánové,

 

dovolujeme si Vás informovat o konání konference s názvem „SENIOR LIVING – trendy v seniorském bydlení a změny životního stylu seniorů“, která proběhne 9.–10. listopadu 2006 v Městském domě kultury Elektra v Luhačovicích, a zároveň Vás na ni srdečně pozvat.

 

Konferenci pořádá společnost Ledax a.s. ve spolupráci se Zdravotně sociální fakultou Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích, Zdravotně sociální fakultou Ostravské univerzity v Ostravě a Fakultou architektury Vysokého učení technického v Brně.

 

Jak již název napovídá, bude se konference zabývat aktuálními tématy týkajícími se života seniorů, k nimž přednesou své příspěvky přední odborníci na seniorskou problematiku z celé ČR a Rakouska. Záštitu nad konferencí převzal hejtman Zlínského kraje Libor Lukáš, děkan Zdravotně sociální fakulty Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích prof. MUDr. Miloš Velemínský, CSc., a děkan Zdravotně sociální fakulty Ostravské univerzity v Ostravě doc. MUDr. Jaroslav Slaný, CSc. Profesní a odborová Unie zdravotnických pracovníků Čech, Moravy a Slezska udělila konferenci 6 kreditních bodů za pasivní účast na obou dnech. Podrobný program konference najdete v příloze.

 

Pokud máte zájem se konference zúčastnit, vyplňte prosím přiloženou přihlášku a zašlete ji nejpozději do 15. 10. 2006 na adresu Ledax a.s., Riegrova 51, 370 01 České Budějovice nebo e-mailem na monika.mlsnova@ledax.cz.

 

Těšíme se na setkání v Luhačovicích!

 

Za Ledax a.s.

Ing. Monika Mlsnová

 

 

Přílohy:            Pozvánka – konference SENIOR LIVING 2006

                       Přihláška k účasti – konference SENIOR LIVING 2006

                       Program konference SENIOR LIVING 2006

 

 

LEDAX a.s., Riegrova 51, 370 01  České Budějovice, GSM +420 728 574 643, Email: monika.mlsnova@ledax.cz, www.ledax.cz

 

Společnost Ledax a.s. provozuje Rezidenci AMBRA v Luhačovicích. Rezidence Ambra nabízí wellness programy, konferenční a vzdělávací služby a rezidenční bydlení pro seniory. Více informací získáte na ambra@ledax.cz či na nových webových stránkách www.rezidence-ambra.cz.

 

Autor: zpracováno redakčně