Sexuální život slavných

Presley Elvis


Kategorie: Sexuální život slavných 
12.únor 2002
Narodil se neobyčejně chudobným rodičům ve státě Mississipi, k 11. narozeninám si intenzivně přál kolo, tento drahý dárek si rodina ovšem nemohla dovolit, a tak jako náhradu dostal kytaru.


Elvis Presley
* 8.1.1935  † 26.8.1977

V mládí neustále kolísal mezi pózou extravagantního rebela a hodného dobře vychovaného chlapce. Jednou vystupoval v provokativním růžovém oblečení, jindy zase slušně oděn navštěvoval se svými rodiči bohoslužby v místním kostele. Po ukončení školy sehnal místo řidiče náklaďáku, jeho první nahrávka mu vynesla čtyři dolary a představovala dárek mamince k narozeninám.

Elvise objevil jistý Sam Phillips od firmy Sun Records. Tento producent už dávno prohlašoval, že pokud objeví bílého zpěváka s hlasem, chováním a pohyby černocha, vydělá na tom miliardu. A toto se mu právě podařilo v případě Elvise Presleyho. Dobře tvarovaná smyslná ústa, žhavý pohled, živočišná sexualita vyzařující z každého pohybu včetně smyslného kroužení v kyčlích působily davové šílenství a výbuchy erotománie zejména u ženské části publika. Dobře vedená reklama a spolupráce s gramofonovými společnostmi zvučných jmen přinesla Elvisovi už v roce 1955 malé jmění. Téhož roku koupil svého prvního cadillaca jako dárek matce. Auto mělo pochopitelně barvu růžovou.

Na Floridě nebudeš kroužit boky!
Elvisovo skandální chování šokovalo tehdejší svět a brzy byl nazýván postrachem mladých dívek. Měl také různé žertovné přezdívky jako Rotující Kyčle, nebo Elvis-Pelvis (pelvis = pánev). Při intimních rozhovorech se svou matkou však uváděl, že při svých smyslných pohybech žádné pohlavní vzrušení necítí, i když dobře chápe jejich sexuální symboliku. V roce 1955 mu policie na Floridě výslovně přikázala zpívat bez pohybování.

Hned v následujícím roce vydělal první milión a přestěhoval se s rodiči a babičkou do 23pokojového sídla v Memphisu. Bouřlivý vzestup jeho kariéry byl umožněn také náhlým rozšířením televize, takže ve svých třiceti letech byl při vystoupení sledován 54 milióny Američanů a sledovanost jeho pořadů byla vyšší než popularita presidenta Eisenhowera.

Začátkem 60. let absolvoval vojenskou službu, v létech 1961–1967 poněkud omezil veřejná vystoupení, spolupracoval s hollywoodskými filmaři a v roce 1968 slavil znovu mohutný nástup vánočním televizním pořadem. Ve svém memphiském sídle žil výstředním životem obklopen družinou patnácti věrných, nazývanou Memphiská mafie. Zastávali funkci osobních strážců, mezi nimi byl i dvorní šašek. Elvis občas v záchvatu vzteku rozstřílel televizor a ven z domu vycházel jenom v noci.

Chodící lékárnaLegendární je Elvisovo užívání drog. Začal už za dob své služby v armádě s dexedrinem, později střídal různé uklidňující léky, prostředky proti bolesti, tabletová i injekční narkotika, takže mu zanedlouho přezdívali “chodící lékárna”. Byl nepochybným fetišistou závislým na zbraních, motocyklech, odznacích, uniformách a policejní výzbroji. Na sklonku života trpěl také extrémní obezitou a drogová závislost se vystupňovala do té míry, že vlastně nevycházel z narkotického opojení. Zemřel ve svých 42 letech v koupelně svého sídla a jako jedna z možných příčin smrti bylo uváděno předávkování drog. Spíše se však jednalo o srdeční infarkt.

Největší Elvisovy lásky – matka a Priscilla


Elvis se svou ženou Priscillou
Většina Elvisových životopisců uvádí, že jeho největší životní láskou byla vlastní matka Gladys. Ta žila jenom pro svého syna, a když v roce 1958 zemřela, byl Elvis zcela zdrcen. Kromě matky prožíval ovšem ještě jednu velikou lásku, ta se jmenovala Priscilla Beaulieu. Seznámil se s ní jeko se 14letou neposkvrněnou dcerou amerického důstojníka za své vojenské služby v Německu. U Priscilliných rodičů dosáhl povolení, že ho mohla následovat do jeho sídla v Memphisu, kde jí Elvis zařídil dokončení katolické školy. Kdy s touto dívkou začal skutečně sexuálně žít, o tom existují různé dohady. Pravděpodobně to bylo asi v jejích 15 letech. Už tehdy se ovšem chlubil tím, že před ní měl v posteli nejméně tisíc žen. Většinou to nebyly žádné slavné hvězdy, ale spíše ženy “z lidu”. Jednou z nich byla třeba pokladní z kina Virginia Sullivanová.

Priscillu si vzal za ženu v roce 1967, to jí bylo už 21 let. Přesně za devět měsíců se jim narodila dcera Lisa Marie. Po pětiletém manželství to ovšem nebyl Elvis, kdo svou ženu opustil, ale právě naopak Priscilla se zamilovala do svého učitele karate Mika Stonea. V roce 1973 bylo manželství rozvedeno, Priscilla dostala dva milióny dolarů a zdrcený Elvis se vrhl na drogy, ženy, práci a jídlo. Priscillinou následovnicí byla vysoká Miss Tennessee Linda Thompsonová. Elvis ji poznal jako pannu, následovala ho do sídla v Memphisu, ale když byla nucena při skupinových sexuálních aktivitách hrát třetí, láska brzy opadla.

V posledním roce života prožil Elvis ještě v náručí 19leté Ginger Aldenové, ta od něho dostala obligátní cadillac a prsten za 85 000 dolarů. Ginger s ním byla také v osudnou noc jeho smrti.

Tři ženy denně
S těmi tisíci ženami v posteli Elvis pravděpodobně nelhal, většinu z těchto dobrodružství ovšem absolvoval ještě před sňatkem s Priscillou. Mezi 20. a 30. rokem věku to byly často až tři ženy denně. Netajil se také svým odporem a netolerancí k mužským homosexuálům, zatímco lesbičky velice rád pozoroval při jejich sexuálních aktivitách. Často podal své milence uspávací prostředek, aby se mohl dívat na lesbická děvčata a potom, když byl dostatečně vzrušen, teprve svou milenku vzbudil.

Životopisci podávají svědectví ještě o dalších fetišistických znacích Elvisovy povahy. Neměl rád dívky s velkým poprsím, miloval však pěkně tvarované nohy a větší zadky. Zejména si prý potrpěl na milenky s velikými chodidly. Přednost dával nezkušeným pannám. Byl také nepochybným voyerem. V ložnici měl několik dvojcestných zrcadel a zejména veliké zrcadlo na stropě. Rád si své sexuální aktivity natáčel a posléze promítal.

Po jeho předčasné smrti vypukla ženská davová hysterie. Mnohá děvčata vypovídala, že souložila s jeho duchem. Trávníky v Elvisově sídle v Memphisu byly ještě dlouhé dny a noci zaplněny hysterickými ženami, které odmítaly opustit posvátné místo, protože přece bez Elvise Presleyho jejich život už nemá vůbec žádný smysl.

Autor: MUDr. Radim Uzel CSc.