Sexuální život slavných

Kennedy John Fitzgerald


Kategorie: Sexuální život slavných 
20.únor 2001
Až do okamžiku, ve kterém padly smrtící výstřely v Dallasu, působil dojmem spořádaného otce rodiny a pečlivého manžela.


Repro Panax

John Fitzgerald Kennedy
* 29.5.1917  † 22.11.1963

Nebyl to ostatně žádný div, vždyť se jednalo o prvního prezidenta USA – katolíka.´Stovky fotografií Johna s manželkou Jacquelinou zdobily módní žurnály a společenské rubriky, malý synek hrající si pod stolem pověstné oválné pracovny v Bílém domě jakoby zpečeťoval posvátnost americké rodiny. A zatím J. F. K. ve skutečnosti představoval záletného prostopášníka a sukničkáře, v jehož společnosti si žádná žena nemohla být jistá. Jeho nejbližší spolupracovníci o něm prohlašovali, že celý prezidentský úřad žije sexem stejně intenzivně jako za prezidenta Eisenhowera žil golfem.

Prezident Kennedy pocházel z bohatého irského klanu Kennedyů vyznačujícího se neobyčejnou rodinnou soudržností, cílevědomostí a hlavně bohatstvím. S vyznamenáním promoval na Harvardské univerzitě, a ačkoliv byl celý život sužován bolestmi v zádech a Addisonovou chorobou, překonával tělo v různých sportovních disciplinách. Se svou 186 cm vysokou postavou představoval sportovního elegána a jeho zářivě bílý americký chrup měl nemalou zásluhu na těsné volební porážce protikandidáta Richarda Nixona v prezidentských volbách v roce 1960. Jako politik byl nesmírně úspěšný, i když také dovedl přiznat neúspěch, jako bylo třeba fiasko protikubánské ofenzívy v Zátoce sviní.

Muž s nejsilnějším libidem
Již v mládí se nijak netajil svou pověstí sexuálního atleta, což později potvrdil i slavný politik Harold MacMillan, kterému se Kennedy svěřil, že už jednodenní sexuální abstinence mu přináší bolesti hlavy. Jeho nejbližší přítel George Smathers o něm prohlásil, že se jedná o člověka s nejsilnějším libidem, jakého kdy potkal.


Repro Panax
Slavná fotografie J. F. Kennedyho
se synkem, hrajícím si v
 prezidentově pracovně
Svou sexuální kariéru zahájil společně s partou spolužáků v sedmnácti letech v jednom harlemském bordelu. Reputaci playboye si udržel po celou dobu studií a pletky se ženami mu málem překazily námořnickou kariéru. Ve Washingtonu se totiž intimně stýkal s dánskou novinářkou Ingou Arvadovou, které v posteli žertovně říkal Inga-Binga. Dotyčná dáma byla později obžalována ze špionáže ve prospěch nacistického Německa. Po oficiálním protestu z vládních kruhů se Kennedy ovšem okamžitě vrhnul do dalšího milostného dobrodružství.

Během svého působení v americkém Kongresu se málokdy objevoval bez společnosti krásných žen, i když některé dámy později prohlašovaly, že s panem senátorem zažily milostné zklamání, jelikož prý souložil vždy s jedním okem upřeným na hodinky. Senátor Smathers to neponechal bez komentáře a prohlašoval, že Kennedy je ve skutečnosti mizerný milenec, který dává přednost množství před kvalitou. Námluvy a svádění pro něj prý znamenají vždycky více než skutečný milostný akt. Bulvární plátky popisovaly v té době dokonce i nějaké jeho skupinové sexuální aktivity se dvěma a třemi milenkami naráz.

Bazén plný nahých krasavic
Když se konečně J. F. K. odhodlal k ženitbě, pominul všechny své dosavadní známosti s filmovými hvězdičkami, baletkami a jinými dámami z polosvěta a vybral si ženu z důstojné a ušlechtilé rodiny, elegantní a atraktivní a bezúhonnou Jacquelinu Bouvierovou, která se jevila jako nejvhodnější partnerka pro prezidentského kandidáta. Ale už v průběhu


Repro Panax
J.F.K. s manželkou Jackií na
inauguračním plese
volební kampaně střídal různé milenky – od půvabných modelek na Floridě až po krásnou 21letou sekretářku. Tyto milostné aféry občas probleskly i naveřejnost, americké veřejné mínění bylo však v té době kupodivu zřejmě mnohem tolerantnější než dnes, kdy jedna podobná aféra může prezidentovi zlomit vaz.

Dokonce v plaveckém bazénu Bílého domu se to později hemžilo nahými krasavicemi a osobní strážci později vypověděli, že si tam často připadali jako v orientálním harému. Zejména když manželka Jackie vytáhla paty, měly krásné sekretářky volné pole působnosti. Ze zpráv tajné policie vyplývá, že v sexuálních službách poskytovaných prezidentovi vynikala z nich zejména dvojice spolupracovnic nazývaná Fiddle a Faddle. Tyto dvě dámy byly zaměstnány v Bílém domě výhradně pro prezidentské sexuální potřeby. Když Jacquelina protestovala proti příliš okatým záletům svého muže, nabídl jí tchán – starý Kennedy – milión dolarů jako sumu, které se říká krásným českým označením “držhubné”. Nebylo potom divu, že když našla v manželské posteli v povlaku na polštář jakési dámské kalhotky, požádala manžela: “Podívej se, prosím tě, po někom, komu to patří. Není to totiž moje velikost.”

Jak proti bolesti zad? Jízdmo!
Je zajímavé, že za Kennedyho života se dařilo celkem úspěšně všechny tyto avantýry tajit. Zato po jeho smrti se roztrhl pytel se vzpomínkami různých pamětnic. Striptérka jménem Blaze Starr prožila s Kennedym dvacetiminutové dobrodružství v hotelovém pokoji v New Orleansu, zatímco její snoubenec se zúčastňoval party ve vedlejším pokoji. Rozvedená malířka Mary Pinchot Meyerová s ním prožila dobrodružství v roce 1962. Společně kouřili v Bílém domě marihuanu a prezident jí psal i zamilované dopisy. Tyto však záhadně zmizely v říjnu 1964, necelý rok po Kennedyho vraždě. Další milenkou byla Judith Campbell Exnerová, která s ním měla poměr, ještě než se stal prezidentem, a styky pokračovaly pak i v Bílém domě. Tato dáma barvitě popisovala, že Kennedy miloval při souloži polohu jízdmo – pravděpodobně protože nejvíce ulevovala jeho bolavým zádům.

Nutno ještě poznamenat, že Kennedy občas prožil i dámské odmítnutí. Snášel je však s humorem. Svědčí o tom příhoda s nositelkou Pulitzerovy ceny jménem Dr. Margaret Louise Coit. Dotyčná se ho zeptala: “To si opravdu myslíte, že musíte mít každou ženu, kterou potkáte?” “Proboha ne,” odpověděl J. F. K., “na to bych přece neměl sílu.”

Nejslavnější aféry ovšem prožil s hollywoodskými herečkami. Mezi nimi je nutno jmenovat Gene Tierneyovou a Jane Mansfieldovou. Jeho mileneckou pověst ovšem korunuje Marilyn Monroe, s níž započal styky v roce 1961. Marilyn mu ještě zapívala oslavnou píseň na jeho 45. narozeninách v Madison Square Garden a Kennedy si ji pak propašoval do svého soukromého letadla. To už zbývalo ovšem jenom rok a půl do jeho tragické smrti v Dallasu.

Autor: MUDr. Radim Uzel CSc.