Možnosti řešení obezity

Vítězové soutěže o Proměnu životního stylu 2023


Kategorie: Aktuality Nadváha a obezita Možnosti řešení obezity 
08.únor 2024

Večer plný silných příběhů, velké motivace, osobních úspěchů a opravdových emocí bylo slavnostní zakončení soutěže Proměna roku 2023, které se konalo 25. 01. 2024 v Hotelu International Praha. V rámci projektu, kterou již tradičně pořádá společnost CWP výživové poradenství s.r.o., je vždy vybráno 10 klientů, jimž se díky odborné pomoci výživových poradců podařilo splnit sen – změnit svůj životní styl, snížit nadváhu a začít žít podle svých představ. Z těchto 10 finalistů každoročně vybírá vítěze jednotlivých kategorií odborná porota složená z odborníků programu The 1:1 Diet – Spolu kila dolů. Letošní ročník soutěže představil nové soutěžní kategorie a získal novou podobu.

V roce 2023 soutěž Proměna roku úplně poprvé otevřela své brány také široké veřejnosti. Proměna ukazuje příběhy lidí, kterým se povedlo něco úžasného, změnit své stravovací návyky a začít být spokojení se svým vlastním já, díky podpoře výživových poradců. Cílem je proto ukázat všem lidem, kteří nejsou spokojeni se svou postavou, že změna je nejen možná, ale také trvalá.

Pro Proměnu bylo vytvořeno nové logo, které reflektuje myšlenku projektu – zásadní a trvalou proměnu člověka a jeho životní perspektivy. Na nově vzniklých webových stránkách mohli všichni zájemci v rámci kategorie Divácká volba hlasovat (od 15. 12. 2023 do 15. 01. 2024) pro jeden z 10 nominovaných příběhů proměny. Všech 10 nominovaných příběhů mohli diváci také zhlédnout díky medailonkům.

Během slavnostního večera bylo z počtu 7 580 diváckých hlasů vylosováno deset šťastných výherců. Každý z výherců obdržel originální dárkový set věnovaný partnery soutěže.

Absolutním vítězem celé Proměny roku v kategorii Cena odborné poroty se stal účastník, který během své proměny ztratil na váze neuvěřitelných 67 kg. Jeho příběh a obrovská motivace změnit svůj životní styl přesvědčil odbornou porotu, která byla složena z patronů programu a zástupců hlavního partnera projektu Lipno.cz.

Pořadatelem jedinečné soutěže Proměna roku je společnost CWP výživové poradenství, která v České republice působí již 24  let. Cílem a vizí společnosti je podporovat všechny, kdo hledají cestu ke zdravějšímu životnímu stylu.

Dle TZ

www.know.cz

Autor: MUDr. Olga Wildová