Medicína

RBP obhájila prvenství za online komunikaci


Kategorie: Aktuality 
30.listopad 2022

Zdravotní pojišťovna RBP v roce 2022 obhájila prvenství za svoji online komunikaci s klienty. V pořadí druhé ocenění získala v rámci 8. ročníku celostátního projektu Zdravotní pojišťovna roku 2022.

„Každý čtvrtý klient už s námi komunikuje digitálně prostřednictvím aplikace my213,“ podotknul Antonín Klimša, výkonný ředitel RBP. K inovativním komunikačním kanálům zdravotní pojišťovny RBP rovněž patří bezbariérový web, který je naprogramován speciálně tak, aby ho mohli používat lidé s tělesným či zrakovým handicapem.

Jako úplně první zdravotní pojišťovna v ČR začala provozovat i Virtuální pobočku RBP. Díky této službě mohou pojištěnci prostřednictvím videohovoru z pohodlí domova vyřídit s operátorem vše potřebné.

Cílem projektu Zdravotní pojišťovna roku je zvýšení kvality poskytovaného servisu pojišťoven jejich klientům prostřednictvím vzájemného porovnávání služeb, které nabízejí, poskytnutí uceleného obrazu o tomto trhu a pomoc se snadněji zorientovat v produktech a službách, které zdravotní pojišťovny nabízejí.

Dle TZ

www.rbp213.cz.

www.know.cz

 

Autor: MUDr. Olga Wildová