Knižní recenze a anotace

Anne Flecková: ENERGIE!


Kategorie: Aktuality Knižní recenze a anotace 
23.březen 2022

Zdravá cesta z labyrintu únavy

Nakladatelství Kazda, 23. března 2022, vydání první, str.432

Jak posílit imunitu, léčit záněty, detoxikovat organismus, uzdravit střeva, chytře jíst a odhalit potravinovou intoleranci. S 30denním plánem pro více vitality.

 

Nakladatelství Kazda se nově vedle přírody začíná věnovat také tematice zdraví. První letošní titul z této edice nakladatelství je zároveň nejúspěšnější německou knihou minulého roku. Sympatická a zkušená doktorka Anne Flecková v ní ukazuje zdravou cestu z labyrintu únavy.

Přáli byste si mít více energie? Toužíte po naplněném životě, chcete zůstat zdraví a vitální a být aktivní do vysokého věku, ale často se cítíte tak unavení, že se večer sotva udržíte na nohou? Pozorujete na sobě podivné příznaky, trápí vás časté infekce a klopýtáte životem jako náměsíční? Jsou hodnoty vašeho krevního obrazu „v normě“, ale vy přitom cítíte, že něco není v pořádku, ačkoli neexistuje žádné vysvětlení? Jste otevřeni novým úhlům pohledu a připraveni vzít aktivně své zdraví do vlastních rukou? Kniha ENERGIE!  je cestou z labyrintu únavy. A pro všechny by měla být cestou naděje.

Přínos publikace je podle nakladatelství zcela mimořádný: představuje srozumitelně časté i méně časté příčiny nadměrné únavy, pokaždé s jednoduchým „testem“, díky kterému si člověk zjistí, zda je příslušná příčina u něj pravděpodobná, zda příznaky odpovídají. Nechybí ani informace, co má člověk následně sdělit lékaři, jaké testy si vyžádat, ale i jak si člověk někdy může pomoci sám, například úpravou stravy. Závěr knihy tvoří 30denní plán pro mnohem více energie, na kterém si může každý vyzkoušet život. Nechybí ani zdravé recepty.

www.knihykazda.cz
Autor: MUDr. Olga Wildová