Žena a zdraví

Nová společnost pro zdraví žen


Kategorie: Aktuality Žena a zdraví 
04.červen 2021

Společnost Organon (NYSE: OGN) 3. 6. 2021 slavnostně zahajuje svou činnost jako globální společnost zaměřená na zdraví žen a jejich rodin v oblastech reprodukčního zdraví, srdečních onemocnění, rakoviny prsu, alergií a astmatu. Soustředí se na Českou republiku, Slovensko, Maďarsko, Polsko, Bulharsko, Rumunsko, Chorvatsko, Slovinsko, Srbsko, Severní Makedonii, Černou Horu, Albánii, Bosnu a Hercegovinu, Řecko, Kypr a Maltu. Povede ji výkonný ředitel Okan Isikci. Sídlo společnosti bude v Praze.

Vedení společnosti se spojilo s newyorskou akciovou burzou (NYSE) při příležitosti prvního dne aktivního obchodování. Společnost vytvořila "Wall of Voices” (tzv. “zeď hlasů”), multimediální instalaci. Ženy po celém světě jsou tímto vyzvány, aby se chopily "mikrofonu" a přidaly svůj hlas na digitální "zeď hlasů" na stránkách HereForHerHealth.com.  

Organon (NYSE: OGN) je globální zdravotnická společnost, která vznikla oddělením od společnosti Merck, mimo Spojené státy americké a Kanadu známé jako MSD. Zaměřuje se na zlepšování zdraví žen po celý jejich život. V oblasti zdraví žen společnost disponuje portfoliem více než 60 léčivých přípravků a produktů v celé řadě oblastí. V čele s portfoliem produktů v oblasti reprodukčního zdraví spolu s rozšiřujícím se portfoliem biosimilárních léčiv a stabilní franšízou zavedených léčivých přípravků. Kromě toho společnost usiluje o příležitosti ke spolupráci s biofarmaceutickými inovátory. Společnost má celosvětovou působnost.

www.Organon.com

www.cecgr.com

 

Autor: MUDr. Olga Wildová