Byliny Ájurvédské medicíny

Ajurvédský produkt pro zdravé klouby


Kategorie: Bylinky Ájurvédské medicíny Aktuality 
26.únor 2020
Nový kosmetický přípravek AIMIL MUSCALT FORTE – masážní olej je produkt, který vychází z dlouholeté přírodní ajurvédské tradice, novodobých výzkumů a moderních technologií. Cílovou skupinou jsou sportovci a lidé trpící chronickými bolestmi kloubů (záněty kloubů, svalů a šlach). Produkt představuje účinnou prevenci i léčbu.

Je účinnou kombinací extraktů testovaných bylin v ájurvédském masážním oleji. (máta - antibakteriální, protiplísňový a relaxační účinek. eukalyptus - antibakteriální účinek, kafr - zmírňuje otoky, zarudnutí, svědění, revmatické bolesti, revitalizuje unavené svaly, levandule - zvyšuje účinek vybraných bylin.) Přípravek poskytuje přirozenou protizánětlivou ochranu, chrání chrupavku a udržuje zdravé a pohyblivé klouby. Pomáhá oddalovat poruchy kloubů. Celkově tedy tento prohřívací masážní olej mírní bolest, působí protizánětlivě, zmírňuje otoky a podporuje regeneraci svalů, šlach a kloubů. Působí do jedné minuty po aplikaci.

Ajurvédská masáž je součástí léčby založené na ajurvédě -  medicíně vyvinuté v Indii před téměř čtyřmi až pěti tisíci lety. Abhyanga - ájurvédská olejová masáž - je nedílnou součástí každodenní rutiny pro celkové zdraví a pohodu. Tradiční ájurvédské texty jasně mluví o výhodách masáže, která uklidňuje, zmírňuje únavu, zvyšuje vytrvalost, působí potěšení, zlepšuje spánek, je vhodná pro kvalitu pleti a podporuje dlouhověkost.


Podrobnosti naleznete na www.aimil.eu

Autor: MUDr. Olga Wildová