Dotazy na VZP

Dotaz pro VZP


Kategorie: Dotazy na VZP 
12.září 2013
Na cesty do zahraničí jsme vždycky uzavírali pojištění u Pojišťovny VZP a s její asistenční službou AXA ASSISTANCE jsme měli dobrou zkušenosti. Když nyní Axa v Česku končí, jak se psalo, bude cestovní pojištění bez této asistenční služby? Nebo kdo ji bude poskytovat a v jaké rozsahu? Na aktuální dotaz odpovídá Mgr. Oldřich Tichý, vedoucí tiskového oddělení a tiskový mluvčí

Asistenční služby pro Pojišťovnu VZP, a. s., zajišťuje renomovaná mezinárodní společnost AXA Assistance, která je součástí AXA Group, jedné z největších pojišťovacích skupin na světě. AXA Assistance v České republice poskytuje a nadále bude poskytovat svým klientům produkty asistenčního pojištění.

Na českém trhu k 30. září 2013 končí pouze AXA Bank, která je rovněž součástí skupiny AXA. To znamená, že AXA Bank nebude poskytovat na území České republiky bankovní služby. Bankovní produkty bude nabízet jen v rámci strategických partnerství a zejména spolupráce s UniCredit Bank. Skupina AXA se zde naopak chce dále specializovat především na svou hlavní činnost, kterou je pojišťovnictví. Do budoucna se zaměří na své klíčové aktivity v oblasti pojištění, zajištění na stáří a investování. Asistenční služba AXA Assistance tedy bude i nadále součástí cestovního pojištění Pojišťovny VZP, a. s.

 Produkty AXA ASSISTANCE pomáhají klientům řešit jejich problémy zejména při cestování, ale i při provozování motorových vozidel, při haváriích v domácnosti atd. Pracovníci asistenční služby jsou na telefonu k dispozici 24 hodin denně, 7 dní v týdnu, a díky mezinárodní síti poboček a operačních středisek nabízí AXA ASSISTANCE pomoc v jakémkoli místě na světě.

www.vzp.cz

Autor: zpracováno redakčně