Hubnutí a obezita

Alli pomáhá obézním


Kategorie: Hubnutí a obezita 
17.květen 2010
Alli je první klinicky ověřený volně prodejný lék na snížení hmotnosti, který je dostupný pouze v lékárnách. Díky mechanismu účinku významně pomáhá v boji s přebytečnými kilogramy. V období od 21. do 22. května 2010 bude alli k dostání ve vybraných lékárnách v ČR s 50% slevou. Speciálně proškolení lékárníci zájemcům zdarma poskytnou konzultace o zdravém hubnutí.

Jedná se o relativně nový prověřený přípravek (ne o potravinový doplněk, ale o první volně prodejný lék na snížení hmotnosti.)  Klinicky ověřený lék registrovaný v Evropské unii, významně pomáhá v boji s přebytečnými kilogramy. Blokuje funkci enzymů v trávicím systému, které rozkládají tuk na jednodušší stravitelné součásti. Nevstřebaný tuk následně odchází přirozenou cestou ven z těla společně se stolicí, díky čemuž tělo přijímá méně kalorií a člověk následně hubne.  Přípravek pomáhá zhubnout o 50 % více než samotná dieta. Je prokázáno, že ke každým dvěma kilogramům, které člověk zhubne vlastním úsilím, pomůže  lék shodit ještě jeden kilogram navíc. Nemá vliv na rychlost metabolismu, neovlivňuje chuť k jídlu ani nepůsobí nespavost . Ačkoliv lék zabraňuje vstřebávání části tuku z potravy, jeho účinná látka  se do těla nevstřebává.

 

Lék alli je určený osobám starším 18 let s indexem tělesné hmotnosti BMI 28 a více, ale především těm, kteří jsou ochotni změnit svůj dosavadní životní styl. Vzhledem k mechanismu účinku je důležité dodržovat redukční dietu s nízkým obsahem tuku a zvýšit fyzickou aktivitu. Přípravek podporuje postupný váhový úbytek a pomáhá dlouhodobě výsledky udržet.

 

V letošním roce se lék stal partnerem Evropského dne obezity, nezávislé celoevropské iniciativy, jejímž cílem je podpořit společnost k aktivnímu boji s obezitou a nadváhou. V rámci jeho podpory je možné v období od 21. do 22. května 2010 zakoupit tento volně prodejný lék ve vybraných lékárnách v České republice s 50% slevou. Zároveň budou zákazníkům v těchto lékárnách k dispozici speciálně proškolení lékárníci, kteří poskytnou konzultace o zdravém hubnutí.

www.denobezity.cz

www.alli.cz.

www.gsk.cz.

www.sinuhet.cz

 

Autor: zpracováno redakčně