Sexuální život slavných

Onassis Aristoteles


Kategorie: Sexuální život slavných 
16.duben 2002
Narodil se jako syn bohatého řeckého obchodníka s tabákem ve Smyrně v Turecku.

Již v mládí nebyl rozhodně tuctovým dítětem – byl vyloučen z několika škol, jednou dokonce proto, že píchl svou učitelku špendlíkem do řiti. Vzhledem k tureckému útlaku se rodina přestěhovala v roce 1922 do Atén. Plánoval původně přesídlení do USA, ale jelikož by musel čekat několik let na vyřízení formalit, zvolil Argentinu.


Repro Panax

Aristoteles Sokratis Onassis 

* 20.1.1906  
† 15.3.1975

Do Buenos Aires připlul jako dvacetiletý mladík s několika sty dolary v kapse a za pět let byl již milionářem. Osobní odvaha, prozíravost a obchodnický čich mu umožnily zmnohonásobit jmění podnikáním v lodní dopravě.

Již v pubertě byl sexuálně předčasně vyspělý. V 11 letech docela vážně sváděl rodinnou pradlenu a jenom o několik let později se zbavil svého panictví milostným románkem se svou 25letou učitelkou francouzštiny. Pikantní na této historii je ovšem fakt, že iniciátorkou nebyla zkušená pedagožka, ale naopak to byl mladíček Onassis, kdo vystupoval v roli svůdce a za parného letního dne svou spoře oděnou učitelku doslova znásilnil.

Argentina se svými neodolatelnými tmavookými latinskoamerickými krasavicemi představovala pro novopečeného milionářského mladíčka pravé sexuální eldorádo. A jako příjemnou změnu pak sbalil již ve 40. letech při své návštěvě New Yorku v jednom nočním klubu zase dlouhonohou blondýnu jménem Ingeborg Dedichen. Kromě sexuálních hrátek ho tato dáma vyučovala společenskému vystupování a o milostném životě s Onassisem napsala paměti, kde svého milence líčí jako sexuálního rekordmana. Neskrývá žádnou z provozovaných milostných praktik, od líbání okolí řitního otvoru až po lízání štěrbin mezi prsty u nohou. Známost měla rušné konce – žárlivé hádky, sem tam nějakou tu facku a nakonec obligátní pokus o sebevraždu. Už z těchto sexuálních pamětí vyplývá, že Ingeborg byla asi trochu hysterická.

Manželství s Jackií: umíráček sexuálního bouřliváka



Repro Panax
Onassisova manželka Jackie Kennedyová
- zde ještě jako americká první dáma.
Po několika milostných románcích s hollywoodskými hvězdami se Onassis ve svých 40 letech poprvé žení se 17letou Tinou Livanos, dcerou svého loďařského konkurenta, která mu porodila dvě děti. Manželství bylo kombinováno dlouholetou doživotní láskou ke slavné operní zpěvačce Marii Callas (1923-1977) a posléze skončilo rozvodem. Přestože Onassise opera nudila, rozuměl si s Callasovou dobře emocionálně a pochopitelně především sexuálně prý až do své smrti.

Nejslavnějším činem však byl v roce 1968 sňatek s Jackie Kennedyovou, vdovou po zavražděném americkém prezidentovi J. F. Kennedym. Zprvu se Onassis považoval za “příliš malého, tmavého a obyčejného” na to, aby byl v manželském loži nástupcem slavného prezidenta. Nicméně miliony dolarů učinily zázrak. Manželská smlouva obsahovala více než sto ustanovení, řešila vše, od peněz až po ložnicové aranžmá. Jeden člen služebnictva se dopustil indiskrece a prozradil, že prý manželství bylo nekonzumované, zkrátka, že si Onassis v posteli “ani neškrtnul”. Kromě toho trpěl rozmary hysterické a rozmazlené Jackie. Inu, chmurné konce bývalého sexuálního bouřliváka. Uvažoval prý docela vážně o rozvodu, smrt však byla rychlejší. Ještě že ho i v této době občas utěšila Callasová.

Inzultace obřím penisem
V soukromém životě byl Onassis prý poněkud obhroublý. Miloval vulgární vtipy. Již v mládí jednou přinutil Ingeborg Dedichen, aby mu “vyšetřila hemoroidy”. Při tomto vyšetření ji pak schválně ovanul vypuštěnými větry, což sám považoval za dobrý vtip. Jindy byl zase v hospodě obtěžován dotěrným fotografem. Toho zatáhl na pánský záchod, rozepnul poklopec a zamával na něho svým přirozením. Fotograf se pak ještě nemohl dlouho vzpamatovat z tohoto zážitku. Spatřil prý Onassisův penis – instrument vpravdě obřích rozměrů.

Autor: MUDr. Radim Uzel CSc.