Sexuální život slavných

Hitler Adolf


Kategorie: Sexuální život slavných 
10.leden 2004
Společně s Josefem Džugašvilim – Stalinem patřil k nejkrutějším mužům moderní historie.

Není divu, že krutost a perverze se zrcadlily i v sexuálním životě těchto diktátorů.

Adolf Hitler
*20.4.1889
   30.4.1945

U Hitlera převažovala úchylka sado-masochistická. Nejoblíbenější jeho praktikou bylo ležení na zemi a partnerka byla nahá v podřepu těsně nad jeho obličejem tak, aby si mohl zblízka prohlížet její genitál. Když se blížilo vyvrcholení, požádal, aby na něj močila, což stupňovalo jeho vzrušení. Většinou pak své partnerky ještě žádal, aby do něho kopaly a sprostě mu nadávaly. “Klasickou” soulož většinou odmítal a své milenky posléze zastrašoval, což jistě přispělo k tomu, že většina z nich spáchala sebevraždu.

Hitlerův sexuální život vytvořil však také různé legendy, které se posléze ukázaly jako nepravdivé. Sem patří zejména tradičně uváděná spekulace o jeho homosexualitě. Přestože tato sexuální orientace nebyla zdaleka cizí mnohým špičkovým představitelům Třetí říše, u Hitlera nebyla nikdy potvrzena. Zcela jasné stanovisko k této záležitosti podali jeho nejbližší spolupracovníci včetně Alberta Speera.

Braunová Hitlerovu úchylku nevyléčila
Nejznámější a nejtrvalejší Hitlerovou sexuální partnerkou byla Eva Braunová. Hitler ji potkal v roce 1929 jako asistentku ve fotografickém studiu. Bylo jí tehdy sedmnáct let – Adolf byl o 23 let starší. Oficiální “paní domu” se stala v roce 1932, ke sňatku s Hitlerem však došlo až 29. dubna 1945 – den před společnou smrtí. Eva Braunová měla souměrnou atletickou postavu, Hitlera na ní fascinovaly především nohy a zadek. Její hýždě také sám často fotografoval, většinou však z takového úhlu, aby Evu na fotografii nikdo nepoznal, kdyby se snímky dostaly do nepovolaných rukou.

Svým kamarádkám a svému deníčku se Eva Braunová svěřovala, že s Hitlerovou potencí to není bůhvíjaké. Sama s ním snad vůbec zpočátku ani nesouložila – měla vrozeně velice úzký poševní vchod. Tuto gynekologickou vadu si ve velice přísném utajení nechala operovat a zajímavé je, že její ošetřující gynekolog již za několik dní potom zahynul při dosti nevysvětlitelné automobilové nehodě. Operace však sexuální život příliš nevylepšila, dále prý převažovalo dřepění, močení a kopání.

Führer s jedním varletem
1. prosince 1932 se Eva Braunová poprvé pokusila o sebevraždu – prostřelila si krk služebním revolverem svého otce. 28. května 1935 pak tento pokus opakovala; tentokrát užila větší množství prášků na spaní. Dokonalé otrávení cyankalim se však podařilo až 30. dubna 1945: zahynula společně se svým novomanželem Hitlerem, který si při této příležitosti sám také prostřelil hlavu. Příslušníci Rudé armády pak obě těla spálili, to ovšem nezabránilo tomu, aby nezjistili, že Hitler má jenom jedno varle. Zda to byla vrozená vývojová vada, nebo mu bylo varle ustřeleno už v I. světové válce, to už se asi nikdy nedozvíme. Jisté je, že na většině fotografií je zobrazen se zkříženýma rukama jako by si chránil genitál. Tato póza vedla k satirickému označení, že Hitler takto chrání “posledního nezaměstnaného Třetí říše”.

V dobách své slávy měl Hitler množství ctitelek. Byly to často dámy z nejvyšších kruhů, které otevřeně podporovaly nacistickou stranu. Mnohé z nich při kontaktu s Hitlerem dostávaly hysterické záchvaty – polykaly hlínu, po které jejich idol šlapal, svíjely se v křečích podobně jako dnešní ctitelky zpěváků pop-music, mnohé z nich měly při Hitlerových projevech potíže s udržením moči. Dávno pryč byly vídeňské a mnichovské Hitlerovy začátky, kdy chodil lovit dívky společně se svým spolubydlícím nebo se svým šoférem, kteří byli většinou úspěšnější. K sexuálním neúspěchům jistě přispěla okolnost, že byl Hitler v mládí nakažen syfilidou.

Strýček je zrůda
Skutečnou láskou však byla Angela Raubalová, zvaná Geli. Byla to vlastně Hitlerova neteř – dcera jeho ovdovělé nevlastní sestry Angely. Tato plavovlasá, dobře vyvinutá dívka se se svým slavným strýčkem seznámila v Mnichově v roce 1927. Otto Strasser, mladší bratr Georga Strassera (jedné z vůdčích postav Hitlerova puče v roce 1923), právě vypověděl, že se mu Geli svěřila se všemi perverzitami, které s ní strýček Hitler prováděl. Řekla mu, že strýček je zrůda. Močení na Hitlerův obličej jí prý nepřinášelo žádné uspokojení. Geli Raubalová byla posléze nalezena ve svém hotelovém pokoji zastřelena. Bylo jí 23 let. Zda se jednalo o sebevraždu, nebo šlo o akci Himmlerových lidí, už asi nebude nikdy objasněno.

Adolf Hitler měl zvláštní slabost pro filmové herečky. Jednou z nich byla Renate Müllerová, 29letá a jak jinak než blonďatá a modrooká krasavice, se kterou se Hitler seznámil v polovině 30. let. Renata posléze vyskočila ze svého okna berlínského hotelu. 12 metrů výšky stačilo k umlčení této atraktivní Hitlerovy milenky. Existuje také teorie, že byla takto zlikvidována gestapem potom, co byla přistižena na pokoji se svým židovským milencem. Na rozdíl od Adolfa, který požadoval jenom močení a kopání, s ní prý tento mladík opravdu souložil.

Další Hitlerovou milenkou byla Linda Basquettová – americká hvězda němého filmu. Také ona byla přinucena do Hitlera kopat. Posléze si to vynahradila tím, že byla celkem devětkrát vdaná a zemřela teprve nedávno – v roce 1994 ve věku 87 let. Mezi další milenky je možno počítat dámu se slovanským jménem – Margaretu Slezakovou a herečku Luisu Ulrichovou, která si stěžovala na to, že místo milostných vyznání jí Hitler stále vyprávěl o větší potřebě tanků, samopalů a bomb.

Hitler a jeho “švagr” Kennedy
Ke kuriózním známostem Hitlerovým pak patří anglická šlechtična Unity Mitfordová, která se stala vášnivou fašistkou (posléze si prostřelila hlavu kulkou) a Leoni Riefenstahlová, která točila filmy s nacistickou tematikou. Nejkurióznější sexuální historkou je však Hitlerova intimní známost s dánskou královnou krásy Ingrid Arvardovou. Na první pohled by na tom nebylo nic zvláštního – jednalo se o nordickou krasavici typu, jaký Hitler vždycky obdivoval. Zajímavá je však skutečnost, že podle zprávy americké FBI tato dáma posléze uprchla z Evropy do Ameriky, kde se stala milenkou mladého námořního důstojníka jménem John Fitzgerald Kennedy (1917–1963). Tento muž se stal posléze prezidentem Spojených států a byl takto s Adolfem Hitlerem “přes postel sešvagřen”.

Autor: MUDr. Radim Uzel CSc.