Novinky ze zdravotnictví

Společnost Pfizer nabízí čtyřicet pracovních pozic


Kategorie: Aktuality Novinky ze zdravotnictví 
04.červenec 2017

Farmaceutická společnost Pfizer v České republice rozšiřuje své centrum sdílených finančních služeb (Global Financial Solutions Center). To by se mělo na začátku roku 2018 rozrůst o dalších čtyřicet nových zaměstnanců ze stávajících sto třiceti pěti. Společnost má zájem především o lidi s ekonomickým vzděláním se znalostí více světových jazyků. Finanční centrum v současnosti zajišťuje z Prahy podporu pobočkám ze třinácti zemí střední a východní Evropy, severní Afriky a Středního východu.

Pfizer má po celém světě pět center sdílených finančních služeb (GFS), z toho pouze dvě jsou v Evropě, a to v Irsku a České Republice. Z původních čtyřiceti zaměstnanců vzrostl počet pracovníků na současných více než 135, přičemž do roku 2018 se plánuje počet zvýšit na více než 170 zaměstnanců.

Z důvodu náboru nových zaměstnanců společnost v dubnu přesídlila tým komerčního centra do nových prostor v Praze na ulici Radlická. Stávající dvě patra v budově na Andělu na ulici Stroupežnického 17 tak prochází rekonstrukcí a slouží jako zázemí pro rostoucí finanční tým.

Více informací o náborovém procesu do GFS centra společnosti Pfizer naleznete na webu www.pfizer.cz nebo na facebooku „Pfizer GFS Career“. Dle TZ

www.mhw.cz

Autor: MUDr. Olga Wildová