Zuby

Již třetí ročník celostátní akce „Orbit – Zdravý úsměv pro každého“


Kategorie: Zuby 
26.duben 2013
Již 30. dubna odstartuje třetí ročník akce „Orbit – Zdravý úsměv pro každého“, kterou pořádá Orbit Klub ve spolupráci s Asociací dentálních hygienistek. Akce se zaměřuje na rozšíření povědomí o důležitosti dentální hygieny. Tento rok proběhne na dvaceti vybraných místech v okolí obchodních center po celé ČR a stejně jako minulý rok bude akci doprovázet velký kamion s ordinací dentální hygieny. Návštěvníci budou mít opět možnost bezplatně konzultovat s týmem kvalifikovaných odborníků z oblasti dentální hygieny. K dispozici budou také informační materiály a vzorky žvýkaček. Minulé dva ročníky byly velmi úspěšné a dokázaly v České republice přilákat více než 76 000 návštěvníků.

Pravidelná návštěva ordinace dentální hygieny není mezi Čechy samozřejmostí, činí tak pouze 28 % Čechů, v západní Evropě se však jedná o běžnou záležitost. Celostátní akce „Orbit – Zdravý úsměv pro každého“ se snaží změnit zvyklosti lidí a poučit je o důležitosti návštěv dentální hygienistky a o nutnosti pečlivé péče o chrup.

Akce letos proběhne na 20 místech v areálech obchodních center po celé ČR. Stejně jako minulý rok i letos bude akci doprovázet kamion označený logem „Orbit – Zdravý úsměv pro každého“. V kamionu budou k dispozici tři oddělené prostory, kde se návštěvníci dozvědí více o dentální hygieně, získají informační materiály, žvýkačky Orbit bez cukru a především se budou moci soukromě poradit přímo s dentální hygienistkou.

Kdy a kde bude akce probíhat:

30. 4.

Praha

3. 5.

Plzeň

4. 5.

Karlovy Vary

5. 5.

Chomutov

9. 5.

Ústí nad Labem

10. 5.

Teplice

11. 5.

Liberec

12. 5.

Mladá Boleslav

16. 5.

České Budějovice

17. 5.

Jihlava

18. 5.

Brno

19. 5.

Brno

23. 5.

Olomouc

24. 5.

Ostrava

25. 5.

Ostrava

26. 5.

Opava

30. 5.

Kolín

31. 5.

Pardubice

1. 6.

Hradec Králové

2. 6.

Praha

www.OrbitKlub.cz

www.amic.cz

Autor: zpracováno redakčně