Lázně

Hory a lázně – ideální kombinace


Kategorie: Lázně 
03.prosinec 2010
Jáchymovské lázně položené uprostřed nádherné krušnohorské přírody představují v létě ideální místo pro léčebnou i rekreační dovolenou, v zimě místo snů pro lyžaře a všechny milovníky zasněžených plání. Pobyt v lázních v zimě umožňuje po náročném lyžování využít bazén a pak namožené svaly a klouby cíleně uvolnit při lázeňských procedurách.

Jáchymov lázně nabízí množství programů, v nichž se sportování  střídá s odpočinkem, zábavou i gurmánskými zážitky. Lyžování na Klínovci, Božím Daru a v Oberwiesenthalu nabízí různě náročné sjezdovky od 330 do 2500 m, U-rampu kategorie Superpipe, snowpark a přes 140 km upravených běžeckých tratí na české i německé straně.

 

Program pro lyžaře nabízí:rovněž ubytování s polopenzí, denní vstup do moderního Aquacentra a sauny (90 min.) i částečnou masáž unavených svalů nebo relaxaci v solné jeskyni.

 

(V nabídce jsou zajištěné slevy na permanentky lyžařských areálů na Klínovci a Božím Daru, poskytnutí wellness procedur z široké lázeňské nabídky, 30% sleva pro děti do 12 let, 10% pro děti do 15 let

zajištění dopravy ke sjezdovkám a běžeckým tratím.)

 

Také ve vánočním čase jsou brány jáchymovských lázní otevřené pro všechny klienty a návštěvníky. V období svátků na sklonku kalendářního roku lázně nabízejí  jak klasické léčebné, tak relaxační pobyty pro jednotlivce i skupiny. Lze využít jako výborný vánoční dárek pro  přátele i členy rodiny.

 

Odborníci z Evropského svazu  lázní se soustředili na medicínskou část i  provozy hotelu. Zajímalo je prakticky vše. Oceněno bylo několik hotelů, z nichž dva získaly certifikát kvality služeb, vnitřního vybavení, včetně bezpečnosti hostů, jak zaznělo na TK koncem listopadu 2010 v Praze.

 

 

Jáchymovské lázně připravily  rovněž novou nabídku služeb pro ženy, které touží po štíhlé postavě. Program zahrnuje šest nocí, plnou denní penzí  a během dne plné vytížení (např. 2x aquafitness v Lázeňském centru Agricola, 1x  tělocvik, 1 lekci Nordic Walking, 1x perličkovou koupel, multimasáž, vakuwell a další!).

 

Lázně Jáchymov jsou pouze jednou z ukázek „rodinného stříbra“ České republiky.

 

www.LazneJachymov.cz

www.mtpraha.cz

 

Autor: zpracováno redakčně