Sexuální život slavných

Rasputin G. J.


Kategorie: Sexuální život slavných 
09.leden 2002
Z prostého sibiřského mužika se prostřednictvím charismatického vystupování a penisu vpravdě veterinárních rozměrů vypracoval na společníka nejvyšší šlechty a carského poradce.


Repro Panax

Grigorij Jefimovič Rasputin
* (?) 1871  † 30.12.1916

Narodil se v zapadlé středosibiřské vesnici, ale sám vlastně ani neznal přesné datum svého narození. Jako zajímavost se uvádí, že jeho matka Anna Jegorovna byla mongolského původu. Ve 20 letech se oženil s místní vesnickou krasavicí a zplodil čtyři děti. Zlom v jeho životě nastal až kolem roku 1900, kdy se seznámil s jakousi prapodivnou náboženskou sektou, jejíž příslušníci zastávali názor, že člověk musí napřed těžce sexuálně hřešit, aby posléze dosáhl vykoupení. A hřešení šlo Rasputinovi opravdu velmi dobře. Společně s hordou náboženských souvěrců táhli širou Rusí a prováděli “léčení” prostřednictvím všemožných zvrhlých sexuálních orgií, flagelantství a různých bizarních pohlavních sadomasochistických rituálů.

V roce 1905 dorazil už značně proslavený Rasputin do Petrohradu; tam ho už předcházela pověst zázračného léčitele, který pomocí sexuálních praktik vyléčí kdeco a na požádání vyhání zlé duchy. S touto kvalifikací byl také přijat carem Nikolajem a carevnou Alexandrou. Carský synek Alexej totiž trpěl vrozenou krvácivostí (hemofilií) a Rasputin byl přijat jako domácí léčitel a přes nepochybné diletantství, negramotnost a tělesnou zanedbanost a špínu se brzy u carského dvora těšil nesmírné přízni a vážnosti. Naprosto nekritickou náklonnost mu projevovala zejména carevna. Rasputin proslul v celém Petrohradě neobyčejným množstvím sexuálních skandálů, cizoložství a divokých celonočních orgií. Díky patronaci carského dvora se všechny průšvihy zdárně žehlily a tutlaly až do konce roku 1916, kdy na něj skupina konzervativních šlechticů zosnovala úkladnou vraždu. Napřed dostal otrávené víno, potom na něho stříleli. Tady prokázal Rasputin skutečně svou zázračnou moc, protože oba tyto smrtelné útoky přežil. Nakonec tedy musel být spoután a vhozen do řeky Něvy, kde se utopil.

33centimetrový penis
Rasputin je unikátním dokladem spojení nadměrně velikého penisu s absolutně neřestným a zvrhlým způsobem sexuálního života. Obě tyto skutečnosti jsou doloženy četnými svědectvími. Už v mládí předváděl své obří přirození venkovským dívkám při koupání v místním rybníku a jeho dcera Marie posléze osobně naměřila délku 13 coulů, což je asi 33 cm. První sexuální zasvěcení však provedla krásná žena ruského generála Irina Danilovna Kubasova, která k tomu účelu najala šest mladých dívek, vlákala 16letého Rasputina do své ložnice, kde posléze všechna děvčata vyskočila z úkrytu, a společně se svou velitelkou milého Rasputina znásilnily. Netrvalo dlouho a dotyčný se sám začal živit podobným způsobem, spojoval ovšem své sexuální orgie se zvláštními náboženskými rituály. Pro mnoho ruských dívek i z lepších rodin představovaly pohlavní styky s divokým, špinavým a zavšiveným mužikem, prováděné často za nedůstojných podmínek ve chlévech a stodolách, jakési napínavé obřady přinášející vykoupení. Podle očitých svědků se při těchto bohoslužbách svíjely rozkoší a kvílely blahem.

Také v Petrohradě pak Rasputin pokračoval v projevech své kouzelné sexuální moci s manželkami šlechticů a vysokých důstojníků. Operní zpěvačky nemohly vystupovat, pokud předem neabsolvovaly sexuální “očistu”. Mnoho manželů dokonce ani nežárlilo, noc strávená s Rasputinem dodávala mnohým známku společenského kreditu. Skupinové orgie kombinované často nadměrnou konzumací vodky končily mnohdy v bezvědomí. Dobové karikatury znázorňují Rasputina často jako divokého hřebce, on sám často své milenky i ve společnosti hlasitě přirovnával ke klisnám.

Rasputinově smrti předcházelo znásilnění
I Rasputinova smrt měla sexuální podtóny. Šlechtici ho pozvali na hostinu a po podání jedu ho znásilnil několikrát předtím odmítnutý homosexuální šlechtic Felix Jusupov. Ten sám ho po vykonání násilnického aktu čtyřikrát střelil a dosud žijícímu Rasputinovi jedním šmiknutím uřízl penis a hodil do rohu místnosti. Tvrdý kořínek způsobil, že ho nakonec museli utopit. Uříznuté přirození schoval komorník, který i s touto vzácnou relikvií ihned po říjnové revoluci emigroval a posléze odkázal jedné pokojské, která ještě v roce 1968 žila v Paříži. Rasputinův penis tam za mírný poplatek ukazovala. Tento ostatek byl uschován v lakované tmavé dřevěné skříňce a podobal se přezrálému téměř zcela zčernalému banánu. V posmrtném stavu měřil úd asi 1 stopu (30,5 cm).

Autor: MUDr. Radim Uzel CSc.