Hubnutí - obezita
Přílohy k hlavním pokrmům
Kategorie: Kalorické hodnoty
14.únor 2001
Knedlíky, bramborové knedlíky, těstoviny, hranolky, rýže, zelenina, luštěniny, saláty a další.
|
hodnota (kJ/kcal) |
(g) |
(g) |
(g) |
(mg) |
|
183 |
|
|
|
|
|
242 |
|
|
|
|
|
213 |
|
|
|
|
|
337 |
|
|
|
|
|
331 |
|
|
|
|
|
358 |
|
|
|
|
|
226 |
|
|
|
|
|
412 |
|
|
|
|
|
310 |
|
|
|
|
|
343 |
|
|
|
|
|
376 |
|
|
|
|
|
300 |
|
|
|
|
|
331 |
|
|
|
|
|
343 |
|
|
|
|
|
333 |
|
|
|
|
|
345 |
|
|
|
|
|
138 |
|
|
|
|
|
321 |
|
|
|
|
|
107 |
|
|
|
|
|
118 |
|
|
|
|
|
90 |
|
|
|
|
|
80 |
|
|
|
|
|
106 |
|
|
|
|
|
89 |
|
|
|
|
|
100 |
|
|
|
|
|
99 |
|
|
|
|
|
107 |
|
|
|
|
|
81 |
|
|
|
|
|
201 |
|
|
|
|
Rajčatový salát |
301 72 |
1,1 |
5,1 |
6,0 |
11,1 |
Autor: zpracováno redakčně