Medicína

GE Healthcare přináší do ČR novou zobrazovací technologii


Kategorie: Rakovina Aktuality 
23.červenec 2021

Speciální kamión s týmem složeným z odborníků na klinické vzdělávání zavítá ve dnech 23. a 26. července 2021 do Prahy a 28. a 29. července do Brna, aby se s odbornou veřejností podělili o své poznatky v oblasti zdraví žen.

 

Za každým snímkem je příběh pacienta, a proto společnost GE Healthcare vyráží na jedinečnou cestu po Evropě, na které během 29 týdnů se svojí Roadshow navštíví 7 různých zemí a představí nejčerstvější inovace v oblasti medicínského zobrazování. Rozsáhlé portfolio společnosti zahrnuje technologie a řešení, které dokážou odhalit rakovinové onemocnění v počátečním stádiu a poskytují rychlou diagnostiku pacientům, kteří to nejvíc potřebují. Návštěvníci během personalizované prohlídky, za dodržení všech aktuálních protipandemických opatření, získají informace o technologiích a řešeních pro oblast zdraví žen, zdraví kostí a metabolického zdraví, rentgenologie a onkologie, které mohou pomoci k rychlé diagnostice a zároveň poskytují spolehlivou péči.

Speciální kamion bude parkovat za pražským hotelem Hilton. Během prezentace budou představené nejnovější technologie v oblasti medicínského zobrazování. Tým prezentačního kamiónu rád přivítá české radiology, onkology, odborníky na sonografii a další profesionály, jakož i studenty, kteří se zajímají o přelomová řešení v oblasti medicínského zobrazování.  

Česká republika patří mezi lepší země v Evropské unii. Svědčí o tom i skutečnost, že od počátku screeningového programu došlo k poklesu úmrtnosti na rakovinu prsu až o 30 %. Kvalitní jsou rovněž  i česká akreditovaná screeningová centra a péče je dosažitelná pro všechny ženy u nás. Jediným problémem je nižší účast žen, která je nyní přibližně 62 %. Zde je velkým úkolem ženy motivovat, aby více dbaly na prevenci.

Mezi představenými řešeními budou: Senographe Pristina™ – 3D mamografický systém, Pristina Serena™ – platforma pro biopsii, CESM biopsy solutions – SenoBright™ HD Contrast Enhanced Spectral Mammography (CESM), Invenia™ ABUS 2.0 – systém určený k detekci rakoviny v husté prsní tkáni,  LOGIQ™ E10 Series – ultrazvuk, enCORE v18 – Softwarová platforma s množstvím klinických funkcí pro diagnostické potřeby v oblasti metabolického zdraví a zdraví kostí, Definium 656 HD – zcela nový radiografický systém poháněný Helix™, AMX 240 – Digitální mobilní rentgenový systém, AI aplikace pro rentgen – patří mezi ně Critical Care Suite 2.0, což je soubor AI algoritmů zabudovaných v rentgenových systémech pro automatické měření, detekci, třídění kritických případů a kontrolu kvality. Další aplikací je Thoracic Care Suite, která nabízí AI detekci osmi abnormálních radiografických nálezů v oblasti hrudníku. ICAD – Profound AI® pro 3D mamografii, EnCor Enspire™ (Betcon, Dickinson and Company (BD)) – Systém pro biopsii prsu, BD EleVation™ (Betcon. Dickinson and Company), Onestop Breast Clinic .

 Během Roadshow chce GE Healthcare mluvit s lékaři i o zkušenostech pacientů s léčbou, což je v celém procesu jedna z nejdůležitějších věcí. Dle TZ

 

www.gehealthcare.com

 

www.grayling.com

 

 

Autor: MUDr. Olga Wildová