Medicína

Celostátní česká služba pomáhá


Kategorie: Aktuality 
31.červenec 2020

Najít na trhu kvalitního řemeslníka, malíře nebo stěhování může být pro řadu lidí, zejména těch starších, problém. S jeho řešením pomáhá Celostátní česká služba, která vedle zprostředkování manuálních prací, zajistí i právní servis, informace o spojích, kulturních událostech a finanční či realitní poradenství. Díky spolupráci s věrnostním programem Sphere mohou navíc lidé ušetřit i při běžných nákupech.

Celostátní česká služba se specializuje na zprostředkování služeb a výhod pro lidi v Česku. Služby jsou dostupné pro každého nehledě na věk. Cílem je vytvoření komunity s velkým počtem uživatelů. Větší počet uživatelů znamená lepší postavení při zajišťování slev a výhod u dodavatelů služeb

Základem služby jsou uživatelské linky, které jsou rozdělené do šesti kategorií. Dlouhodobě největší zájem je o zprostředkování služeb v oblasti manuálních prací. Klientům se zprostředkovávají rekonstrukce koupelen a bytů, instalatérské služby, hodinoví manželové a další. Uživatelé, kteří jsou v programu na dobu neomezenou, mají u dodavatelů i výhodnější cenové podmínky.

Podobně mohou lidé žádat právní či finanční poradenství a služby. Celostátní česká služba jim zprostředkuje kontroly smluv, případně i nezávislého finančního poradce, který pomůže s výběrem vhodných produktů, jako jsou penzijní pojištění, stavební spoření či investice. V případě domácností služba zajistí odborníky, kteří klientům pomohou zkontrolovat stávající smlouvy na dodávky energií a tyto náklady pak optimalizovat.

Pomáhá také těm, kteří chtějí řešit bydlení. Nasmlouvaní odborníci poradí s prodejem, koupí i pronájmem, stejně tak pomohou zajistit například znalecký posudek či energetický průkaz nemovitosti. Posledním pilířem jsou pak informační služby např. o otvíracích dobách, odjezdech spojů, kulturních akcích, letenkách, ubytování, slevách a dalších.

Službu aktuálně využívá více než deset tisíc lidí. Služby v rámci šesti zmíněných kategorií jim jejím prostřednictvím dodává několik desítek prověřených firem. Při výběru dodavatelů si firma ověřuje kvalitu sama, a to vždy přímo od člověka, jenž si službu objednal, nikoliv od firmy, která ji prováděla. Pro službu jsou důležité komunikace s firmou, kvalita práce, dodržení termínů, doporučení i cena.

Kromě zprostředkování služeb se členům programu nabízí možnost využít i slev v řadě tuzemských a slovenských obchodů. Celostátní česká služba spolupracuje s věrnostním programem Sphere, který poskytuje slevy ve více než deseti tisících obchodních místech v České republice a na Slovensku. Uživatelům stačí vlastnit členskou kartičku. Dle TZ.

www.lesensky.cz

Autor: MUDr. Olga Wildová