Nemoc a zdraví

Světový den cukrovky


Kategorie: Cukrovka Bylinky k léčbě diabetu Aktuality 
14.listopad 2018

Cukrovka – diabetes mellitus je porucha funkce slinivky břišní Je charakterizována  nedostatkem inzulínu nebo jeho malou účinností. Postihuje více než 5 % obyvatelstva a reálné prognózy upozorňují na její raketový nárůst v populaci Zákeřnost onemocnění spočívá mj. také v tom, že zpočátku může ujít pozornosti. Dokladem je současná situace, kdy nejméně 200.000 lidí dosud o své chorobě neví! Světový den chce proto upozornit na všechna úskalí diabetu, na možnosti prevence i léčby.

 Počet nemocných se za posledních deset let zdvojnásobil, v evropské statistice patří České republice nechvalná přední příčka. Pro nemocné znamená cukrovka změnu stravování a životního stylu, pro pojišťovny pak výdaje desítky miliard ročně. Odborníci přitom upozorňují, že ačkoliv se diabetes nedá vyléčit, jednoduchou prevencí lze nemoci předejít nebo ji oddálit.

Vzhledem k tomu, že cukrovka je celosvětovým problémem objevují se nové cesty léčby – klasická a např. i ájurvédská. Kompletně unikátní rostlinné složení přípravku Aimil BGR-34EU vzniklo v Indickém Ajurvédském Národním Výzkumném ústavu na podnět Indické vlád je toho dokladem.

Vědci na tomto zadání pracovali 5 let a prozkoumali více než 500 bylin a rostlin z pohledů ájurvédského = celostního = holistického i z pohledu západní medicíny. Navrhli unikátní složení, kde je kombinována frakce rostlin a jejich extrakt pro zvýšení účinnosti. Současně vyvinuli unikátní technologický postup přípravy, při kterém bylo zachováno působení jednotlivých rostlin za definovaných teplot a tlaků a časových sousledností při čisté biovýrobě. Byla vyloučena jakákoliv kontaminace olovem, či jinými nežádoucími látkami.

 K celosvětovému dni diabetes 14.11.2018 společnost Aimil Pharmaceuticals EU připravila proto nabídku:

  • Při koupi Aimil BGR-34EU na eshopu www.aimil.eu je doprava zdarma
  • A navíc pro čtenáře serveru cukrovka nabízí slevu 10% (do 30.11.2018) při použití voucheru číslo: C456BGR

 Zdroj: http://www.dnaindia.com/delhi/report-focus-shifts-to-research-on-ayurveda-to-fight-diabetes-2585168

Rostlinný Ajurvédský produkt Aimil BGR-34 vyvinutý laboratoří "Rada pro vědecký a průmyslový výzkum (CSIR)" získává pozornost u lidí trpících cukrovkou v Indii. Avšak již získal přední místo v kategorii "anti-diabetic ayurvedic procuct" v hodnocení IMS Health. Ve skutečnosti v Indii, je dokonce předepisován alopatickými lékaři, což prokazuje jeho účinnost. (Aimil Pharmaceuticals).

 

Autor: MUDr. Olga Wildová