Medicína

NeoVize se stala vítězem v soutěži Ordinace roku 2017


Kategorie: Aktuality 
22.květen 2018

NeoVize s.r.o. Oční klinika Brno získala v prestižní soutěži Ordinace roku 2017 třetí místo v kategorii Očních ordinací a v krajské kategorii dokonce zvítězila. Největší oční mikrochirurgické pracoviště v Jihomoravském kraji podpořili svým hlasem pacienti, kteří oceňují vysokou profesionální úroveň odborníků a vybavení nejnovějšími technologiemi.

outěžní projekt o nejmodernější ordinaci v České republice vyhlásila letos už potřetí společnost MICROSITE CZ s.r.o. Praha. Pod heslem Exempla trahunt, Příklady táhnou, se snaží pozvednout úroveň informačního servisu ordinací pro pacienty, a zvyšovat komfort péče. Pacienti dávali svůj hlas moderním ordinacím, které nabízejí kvalitní informační servis, poskytují komfortní péči a nepostrádají přitom vřelý a lidský přístup.

„Děkujeme všem pacientům za jejich důvěru a hlasy, které nám poslali. Výborný výsledek v soutěži je pro nás důkazem, že svou práci děláme dobře ke spokojenosti pacientů. Do soutěže bylo nominováno 3707 ambulancí a dalších pracovišť, z čehož byly 3 naše. Oční kliniky DuoVize Praha a NeoVize Brno i urologická ambulance UroKlinikum Praha se zařadily mezi absolutně nejlepší.

 Úspěch je pro nás motivací do další práce. Chceme pacientům i nadále přinášet špičkovou péči s důrazem na osobní přístup.“ řekl ředitel klinik Petr Kocian. Oční klinika NeoVize je největší oční mikrochirurgické pracoviště v Jihomoravském kraji. Ročně provádí více než 5 tisíc očních operací. Poskytuje péči v širokém spektru zahrnující operace dioptrických vad, šedého zákalu, šilhání, sítnice nebo keratokonu. „Profesionální přístup a nejnovější technologie považujeme na naší klinice za samozřejmé. 99 % našich pacientů je u nás tak spokojeno, že naši kliniku doporučí svým nejbližším: rodině a přátelům“, říká primářka brněnské oční kliniky NeoVize, doc. Šárka Skorkovská.

Odborníci na klinice vždy pacientům doporučí to nejlepší řešení pro jejich zrak, i protože operace znají z vlastní zkušenosti. Již 25 lékařů, sester a recepčních z týmu kliniky podstoupilo operaci. Sami jsou po zákroku a dovedou se ztotožnit s pocity pacientů, rozumí jim. Dle TZ

www.neovize.cz
www.side-effect.cz

Autor: MUDr. Olga Wildová