Medicína

Naše zdravotnictví - nový on line časopis ČLK


Kategorie: Novinky ze zdravotnictví Aktuality 
20.říjen 2017

Česká lékařská komora spustila nový online magazín Nasezdravotnictvi.cz
Prostřednictvím nového online média s doménou Nasezdravotnictvi.cz chce komora komunikovat s širší veřejností. Nový online magazín „Naše zdravotnictví“ se bude věnovat všemu, co souvisí s naším zdravím. Veřejnosti bude zprostředkovávat informace zasazené do kontextu fungování českého zdravotnictví, jejichž přidanou hodnotou by měl být otevřený pohled lidí, kteří zdravotní péči přímo zajišťují. Tedy lékařů, sester i dalších zdravotnických pracovníků.

Projekt navazuje na akci „Zdravotnictví volá o pomoc“, jejímž prostřednictvím vysvětlujeme občanům, proč za stávajících podmínek již lékařská komora nemůže garantovat kvalitu a bezpečnost zdravotní péče. Naše vlastní nové informační médium bude však mít ještě širší záběr. Vedle upozorňování na problémy českého zdravotnictví bychom rádi předávali lidem informace důležité pro jejich zdraví. Naše médium je nezávislé na komerčních i politických vlivech a nepatří ani žádnému oligarchovi.

Díky tomu můžeme veřejnosti sdělovat pravdivé informace o našem zdravotnictví, které funguje díky obětavé práci tisíců lékařů, zdravotních sester a dalších zdravotníků. Vlastní informační médium pro nás bude zárukou, že se veřejnost dozví to, co jí potřebujeme sdělit!

Za obsah média bude zodpovědný šéfredaktor David Garkisch, který v minulosti působil v řadě médií – například v Lidových novinách, Mladé frontě DNES či v TV Nova. „Kromě aktuálního zpravodajství z oblasti zdravotnictví bude magazín přinášet čtenářům i zajímavé příběhy z českých nemocnic a ordinací. Chceme dát prostor jak „obyčejným“ lékařům a sestrám ze zapadlých koutů naší republiky, tak uznávaným kapacitám jednotlivých oborů.

Kromě názorů, komentářů a profilů odborníků, čtenáři na našem portálu najdou i praktické rady a tipy, jak zlepšit a zjednodušit péči o své zdraví,“ vysvětluje David Garkisch, kterého můžete i vy kontaktovat prostřednictvím emailu: david.garkisch@nasezdravotnictvi.cz nebo telefonicky na čísle: 777 942 468. Budeme vděční za jakékoliv pravdivé a zajímavé informace. K dispozici je vám rovněž adresa redakce: info@nasezdravotnictvi.cz
A nyní to nejdůležitější, náš nový online magazín si můžete přečíst na
www.nasezdravotnictvi.cz

A pokud se vám nový online magazín líbí a považujete projet za zajímavý a prospěšný, pak nám pomozte tuto informaci šířit dál mezi své pacienty, příbuzné a známé.
S kolegiálním pozdravem MUDr. Milan Kubek – prezident ČLK

 

Autor: MUDr. Olga Wildová