Medicína

Future Leaders Programme - pracovní příležitost pro absolventy VŠ


Kategorie: Aktuality Novinky ze zdravotnictví 
26.duben 2017

Farmaceutická společnost, britská GSK, otevírá program pro absolventy vysokých škol s názvem Future Leaders Programme (FLP). Tříletý program, během kterého si úspěšný kandidát bude moci vyzkoušet více pracovních pozic, je určen studentům přírodovědných nebo ekonomických oborů. Ti tak získají jedinečnou příležitost nastartovat svou kariéru a stát se budoucím lídrem. Přihlášky je možné podávat do 15. května 2017.

Práce ve farmaceutickém průmyslu je jedna z nejnáročnějších a nejvíce zodpovědných. Těm, kdo v něm pracují, ale zároveň poskytuje možnost pomáhat chránit zdraví lidí po celém světě, bojovat proti vážným onemocněním, prodlužovat průměrnou délku života a zásadním způsobem ovlivňovat jeho kvalitu. Pro každého absolventa vysokoškolských oborů zaměřených na přírodní vědy (medicína, farmacie, biologie, chemie aj.) nebo na ekonomii je zde jedinečná příležitost k nastartování kariéry v jedné z největších farmaceutických společností na světě. Podávat přihlášky mohou absolventi aktuálně ukončující svá studia nebo ti, kteří je ukončili nejdéle před jedním rokem.

Společnost spouští program rozvoje talentovaných absolventů vysokých škol. Jedná se o tříletý globální program zaměřený na Commercial Management Pharmaceuticals, který společnost otevírá v rámci svého středoevropského clusteru (Česká republika, Slovinsko, Maďarsko, Slovensko, Rakousko). Úspěšný kandidát bude mít během programu možnost vyzkoušet si pracovní náplň například na pozici Medical representative, na které bude lékařům poskytovat odborné informace o produktech společnosti, v marketingovém či jiných komerčních odděleních napříč celým regionálním clusterem.

Forma úvazku je na hlavní pracovní poměr. Podmínkou je výborná znalost anglického jazyka, ve kterém bude také probíhat samotné příjímací řízení. Předchozí pracovní zkušenosti nejsou vyžadovány, nicméně výhodu mají kandidáti, kteří během studia prokázali svou proaktivitu angažováním se ve školních spolcích, sportovních klubech či jinak. Všichni zájemci o účast v přijímacím řízení se mohou přihlásit na globálních webových stránkách Future Leaders Programme, kde také naleznou podrobnější informace o programu. Dle TZ.

 

www.gsk.cz

www.gsk.com

 

 

 

Autor: MUDr. Olga Wildová