Medicína

Diplomatická akademie Cyrila Svobody rozšiřuje nabídku kurzů


Kategorie: Aktuality 
11.leden 2017

Cyril Svoboda rozšířil nabídku výukových kurzů ve své Diplomatické akademii o kurz Veřejného vystupování. Přednášet budou učitelé z DAMU.

Od jara 2017 bude na Diplomatická akademii, s.r.o. možné studovat nový kurz Veřejného vystupování, který je určen všem, kdo mají ambici veřejně vystupovat na profesionální úrovni. Kurz je komplexní a výuku zajistí tým osobností, jakými jsou prof. MgA. Jan Burian, ředitel Národního divadla, prof. PhDr. Jan Vedral, prof. PhDr. Jiří Šípek, CSc., Ph.D., Mgr. Regina Szymiková Ph. D., Mgr. MgA. Blanka Burianová a další.

Program kurzu veřejného vystupování doplňuje výuku etikety a protokolu (Ing. Jakub Hladík), politické řeči (JUDr. Cyril Svoboda) a správné užívání českého jazyka (Mgr. Petra Stejskalová).  „Nejvyšší možná úroveň nového kurzu je zaručena tím, že učí ti, jejichž výukou prošly generace herců a kteří školí moderátory v českých médiích“, říká Cyril Svoboda, který svou Diplomatickou akademii řídí už 6 let. A doplňuje: „Výuka bude probíhat v sobotu a v neděli, aby měli možnost účastnit se ho i ti, kdo studují nebo pracují. Praktická část výuky se uskuteční v prostorech DAMU.“ TZ.

Bližší informace nejen o novém kurzu na: http://www.diplomaticka-akademie.cz/index.php/cs/ . TZ.

 

Autor: MUDr. Olga Wildová