Medicína

Sbírka „Plníme přání seniorům“ skončila úspěšně


Kategorie: Aktuality 
29.červenec 2015

Třetí ročník veřejné sbírky iniciativy „Plníme přání seniorům“ je u konce. V letošním roce projekt zaznamenal celkem 359 přihlášených přání, z nichž nezávislá porota následně vybrala 31 účastníků finále. Celkově se podařilo na realizaci přání a snů zúčastněných seniorů, klubů a zařízení pro seniory získat neuvěřitelných 972.106 Kč a všechna finálová přání tak byla splněna. Sodexo, jako organizátor sbírky, každý příspěvek zdvojnásobilo.

Některá přání účastníků již splněna byla, na jiná se senioři ještě mohou těšit. Další splněná přání je možné shlédnout na webových stránkách www.plnime-prani-seniorum.cz.

Plníme přání seniorům je iniciativa zajímavá především svým principem kombinace firemního dárcovství a veřejné sbírky. Vznikla díky spolupráci Sodexo Benefity s neziskovou organizací Diakonie ČCE, Asociací poskytovatelů sociálních služeb ČR a projektem SenSen Konta Bariéry. Od svého vzniku iniciativa napomohla splnění snů a přání za téměř 2,9 milionu korun a zlepšila kvalitu života více než 9000 českých seniorů.

Dle TZ

www.plnime-prani-seniorum.cz

www.sodexo.com

Autor: MUDr. Olga Wildová